Welkom bij Salon KLEURje    

Beauty & Massage

Hoe gaat het?

 

Een kleurenanalyse moet bij daglicht. Dus maak bij voorkeur een afspraak voor overdag.

De analyse moet zonder make-up. We gaan aan de hand van kleurendoeken kijken of je een warm of koel type bent. En als we dat weten, welk seizoenstype het best bij jouw huid, ogen en haar past en welke kleuren en combinaties je bijzonder mooi staan.

Ik vertel welke make-up het best bij je past en als je het leuk vindt maak ik je op in jouw beste kleuren tegen een kleine meerprijs. Ook krijg je een informatieboekje met o.a. haarkleurtips mee.

Je kunt kiezen uit een kleurenkaart van jouw kleurpalet of een kleurenwaaier met maar liefst 50 kleuren (aan te bevelen). Ik leg je uit hoe die werkt en hoe je die kunt gebruiken bij het kopen van je kleding.

Neem gerust kleding mee waarover je twijfelt of die je nooit aandoet. Dan bekijken we dat even aan de hand van je kleurenwaaier. 

Salon KLEURje verkoopt ook cadeaubonnen voor elk gewenst bedrag. Leuk om iemand cadeau te doen of zelf cadeau te vragen!


"Je hebt maar één kans voor een eerste indruk!"

Bijvoorbeeld bij een sollicitatiegesprek. Wist je dat meer dan 80% van de indruk die je achterlaat non-verbaal is?


 "Durf je te onderscheiden van de rest."

 

Make-up

Voor de make-up en gezichtsverzorging gebruik ik de producten van Oriflame Cosmetics Sweden. 

  

 

 

 

Ben je uit balans of gespannen? Ook dat heeft invloed op hoe je je voelt en op je uitstraling. Boek dan ook eens een ontspannende behandeling zoals een (aroma touch) massage. Want je voelt je zoveel beter als lichaam en geest in balans zijn. Ook hierin onderscheidt Salon KLEURje zich van de rest! 

Jikkie Kuipers; jouw feel good coach voor de buiten EN binnenkant.

Voor meer informatie zie  Prijzen.