Welkom bij Jikkies    

Beauty & Massagepraktijk

Algemene voorwaarden en Privacy


Afspraak

Een afspraak kan per telefoon, per e-mail of Whatsapp worden gemaakt. Het staat vast als ik de datum en tijd heb bevestigd. Reageer ik niet binnen 24 uur probeer het dan nog even opnieuw.

Ik werk op wisselende (werk)dagen zodat er voor iedereen een passend moment is. Ook elke week op een of meer avonden. Zo is er vast wel een moment dat het je past. Kijk voor de werktijden bij Contact.
Op Facebook https://www.facebook.com/jikkiespraktijk vermeld ik elke week welke mogelijkheden ik de volgende week nog heb. Natuurlijk kun je altijd jouw voorkeur aangeven. Ik kijk dan wat wanneer mogelijk is.

Ik stuur van tevoren een herinnering voor de afspraak met eventueel aanvullende informatie. Afzeggen / verzetten van een gemaakte afspraak kan tot 24 uur voor de geplande afspraak met dien verstande dat er een nieuwe datum wordt gepland. Wordt later afgezegd dan breng ik de helft van de behandeling in rekening voor de gemaakte onkosten en de tijd omdat er niet meer een ander kan worden ingepland op zo korte termijn. Mocht het dan voorkomen dat iemand helemaal niet komt dan wordt de behandeling volledig in rekening gebracht.

Diensten

De cliënt voorziet mij voor de behandeling van alle gegevens, waarvan ik aangeef dat deze noodzakelijk zijn of waarvan de je  redelijkerwijs behoort te begrijpen dat deze noodzakelijk zijn voor het zorgvuldig uitvoeren van de behandeling. Medicijnen en ziektes / behandelingen / medicijnen zijn voor mij van groot belang te weten in verband met wat kan en mag met massages. 

De behandelingen die ik geef zijn absoluut NIET erotisch / seksueel getint. Op wensen op dat gebied ga ik absoluut niet in. Cliënten die seksueel getinte opmerkingen maken of lichamelijk contact proberen te maken worden per direct verwijderd en de toegang ontzegd. En waar nodig wordt aangifte gedaan.

In verband met slechte ervaringen behandel ik geen mannen, tenzij ik je ken of je gerelateerd bent aan een klant van mij.

Ethiek en hygiëne staan hoog in het vaandel van Jikkies beauty & massagepraktijk en dienen ook door de cliënt te worden nageleefd. Kom schoon bij de afspraak.

Laat de mobiele telefoon thuis of zet het geluid uit. Het verstoort je behandeling.


Handdoeken

Graag bij massage 2 badlakens en/of fleecedekentjes mee te nemen. Eén om op te liggen en één voor over je heen. 


Betaling

De behandeling dient gelijk na afloop te worden betaald. Er is een pinapparaat aanwezig maar liefst contant of via Tikkie/betaalverzoek i.v.m. de zeer hoge pinkosten. Wil je toch pinnen dan komt er 3% bij voor de pinkosten.

Oriflame bestellingen kun je afhalen uit de afhaalkast die in ons voorportaal staat. Die deur is altijd open en je vindt het achter het deurtje met het sleuteltje. Let op je naam op het tasje.
Graag eerst per Tikkie/betaalverzoek betalen of aangeven dat je het geld contant door de huis brievenbus doet.


Privacy en je gegevens

Niets van wat tussen ons wordt besproken zal kenbaar worden gemaakt aan anderen. Alles wat je zegt is vertrouwelijk.

Alle gegevens nodig voor de behandelingen / Oriflamebestellingen staan alleen op een papieren kaartje in mijn kaartenbak. Niemand kan hierbij. Er zullen nooit gegevens worden verstrekt aan derden of worden verkocht. Kaarten van klanten die eenmalig komen of niet meer komen om welke reden dan ook worden vernietigd in een papierversnipperaar.

Er wordt niets in de computer of anderszins digitaal bewaard dan je telefoonnummer dat ik gebruik om je te appen voor afspraken en voor informatie over de (nieuwe) behandelingen.

Klachten

Ik zal mijn uiterste best doen de behandeling naar tevredenheid uit te voeren. Ben je niet tevreden zeg het dan gelijk, dan kan ik er wellicht nog wat mee doen. Ik sta altijd open voor (opbouwende) kritiek.


Extra informatie

Bepaalde producten zoals hars kunnen een lichte roodheid/uitslag geven. Thuis nog last? Houd er een koud nat washandje tegenaan. Neem bij twijfel gerust contact met me op.

Verf blijft altijd even op de huid voor het eraf wast. Laat het dus iets donkerder worden dan je wilt. De kleur is na 2x douchen de juiste kleur en dus wat lichter.

Na massages is het van belang veel water te drinken. Dit om de afvalstoffen beter af te voeren en minder last van spierpijnen e.d. te krijgen.

Spierpijn is normaal. Je lichaam wordt aan het werk gezet. De afvalstoffen willen eruit (veel water drinken dus). Dag 3 moet het over zijn anders was de massage toch te hard voor je. Vermeld het dan een volgende keer.

Waarschuwing

Wegens de extreme regenval van de afgelopen maanden is het zand onder het tegelpad wat weggespoeld. Daardoor zijn enkele tegels iets omhoog gewipt. Pas op en loop voorzichtig!

Denk ook om de afstap in de salon zelf!Jikkies beauty & massagepraktijk


06 - 145 32 063bijgewerkt 21 mei 2024


E-mailen
Bellen