Welkom bij Jikkies    

Beauty & Massagepraktijk

Massages


MASSAGE   AANBIEDING

Om voor iedereen een massage mogelijk te maken in deze tijd, is tot nader order de ontspanningsmassage van 25 minuten in de aanbieding. De massage kan op de benen, rug, schouders, nek en hoofd.

Kom weer even uit je hoofd en in je lijf. Onder heerlijke rustgevende muziek . Echt even een moment voor jezelf.
Nu 25 minuten voor € 25,-


Stoelmassage

Massage op de massagestoel waarbij je je kleding kunt aanhouden. Rug, schouders, armen, hoofd
ca. 20 min.  € 20,-
Kan ook als onderdeel van een klassieke massage worden geboekt (10 minuten).


Klassieke ontspanningsmassage

"Gewone" ontspanningsmassage op de massagetafel.
Wel bespreken of je eventueel klachten hebt en waar je behoefte aan hebt. Mogelijk is massage van de (achter)benen, de voeten, de rug, de schouders en nek en eventueel de armen en het hoofd. Eventueel gebruik ik een extra essentiële olie of het shiatsu apparaat.
25 min. € 29,50 nu € 25,-
40 min. € 37,50 (eventueel incl. stoelmassage)
55 min. € 50,- (eventureel incl. stoelmassage)
40 min. incl. hotstones € 39,50


Infraroodsauna

De infraroodsauna is heel goed voor je spieren. Tot diep in je lijf worden ze verwarmd wat heel heilzaam is bij fibromyalgie of andere klachten. Je kunt voor de massage een sessie in de infraroodsauna boeken voor € 7,50. Je mag je (onderkleding) aanhouden en je hoeft je niet koud af te spoelen nadien waardoor de warmte goed in je lijf en spieren doorwerk.


Massage voor lage rugklachten

Klassieke massage waarbij speciale technieken worden gebruikt voor lage rugklachten. Uiteraard wordt ook aandacht besteed aan de rest van de rug en schouders, nek en evt. hals en achterbenen.
40 min. € 37,50
55 min. € 50,-


Massage bij Fibromyalgie

Speciale zachte massage gericht op Fibromyalgieklachten en ontspanning van bindweefsel en de spieren. Rug, armen, benen.

40 min. € 37,50
55 min. € 50,-

Heel goed is het om vooraf even in de Infraroodsauna te gaan. Hierbij mag je gewoon je kleding aanhouden en hoef je erna niet (koud) af te spoelen. Dit kun je extra bijboeken voor € 7,50.


Aromatouch massage

Super ontspannende massage met 8 verschillende 100% zuivere essentiële oliën en vloeibare cocosolie van Doterra. Rug en voetmassage. Zeer heilzaam en goed voor je stressbalans en het immuunsysteem. Ca. 40 minuten € 42,50. Zeer favoriet!


Bindweefselmassage gezicht-hals

zie onder Beauty