Welkom bij Jikkies    

Beauty & Massagepraktijk

Massages


Ontspanningsmassage

Spanning gaat vast zitten in je lichaam. Luister naar je lichaam en boek op tijd een ontspannende massage, liefst voor je klachten krijgt. Kom uit je hoofd en maak weer verbinding met je lichaam.

We bespreken of je eventueel klachten hebt en waar je behoefte aan hebt. Mogelijk is massage van de (achter)benen, de voeten, de rug, de schouders en nek en eventueel de armen en het hoofd. 

25 min. € 32,50
40 min. € 39,50 
60 min. € 55,- 

Massage met hotstones, essentiële oliën of cupping € 10,- extra

De ontspanningsmassages eindigen met een shiatsu hoofdmassage waardoor je hoofd leeg wordt en je helemaal zen naar huis gaat.

Ik heb extra expertise op het gebied van lage rugklachten en fibromyalgie.

Lukt het niet om op je buik te liggen, dan kan deze, maar ook andere massages, ook heel goed op de massagestoel of zelfs een gewone stoel. Daarna mag je nog op de rug liggen op de massagetafel voor schouders en/of armen, hoofd en voeten.

Aromatouch massage

Super ontspannende massage met 8 verschillende 100% zuivere essentiële oliën en vloeibare cocosolie van Doterra die met vaste strijkende bewegingen worden aangebracht. Op rug en voeten. Zeer heilzaam en goed voor je stressbalans en het immuunsysteem. Ca. 40 minuten € 49,50.
Zeer aan te bevelen, veler favoriet!

NIEUW

Van hoofd naar lijf
met essentiële oliën en sinaasappelbloesem masker

Eerst krijg je een heerlijk voetenbadje met magnesium en zout. Dan een ontspannende hoofdmassage. Gevolgd door een heerlijk masker met sinaasappelbloesem hydrolaat. Terwijl dat intrekt krijg je een voet (reflex) massage. Goed voor als je stress hebt of als je erg druk in je hoofd bent. Kom weer in je lijf. Super ontspannend! Voordeel: je kunt je kleding aanhouden!
Kennismakingsprijs € 37,50

Infraroodsauna

De infraroodsauna is heel goed voor je spieren. Tot diep in je lijf worden ze verwarmd wat heel heilzaam is bij fibromyalgie of andere klachten. Je kunt voor de massage een sessie in de infraroodsauna boeken voor € 10,-. Je mag je (onderkleding) aanhouden en je hoeft je niet koud af te spoelen nadien waardoor de warmte goed in je lijf en spieren doorwerk.


Duo behandeling

Leuk met je partner of een vriendin een relaxmomentje
Terwijl jij lekker met je voeten in een voetenbad gaat en daarna je voeten mag stoppen in een heerlijk apparaat dat ze kneedt, masseer ik de ander op de massagetafel ca. 30 minuten. Natuurlijk eindigen we met een korte voetmassage en wisselen we om. Onder het genot van heerlijke ontspannen muziek en en een kopje koffie/thee met wat lekkers.
€ 49,50 per persoon.


Stoelmassage

Massage op de massagestoel waarbij je je kleding kunt aanhouden. Rug, schouders, armen, hoofd
ca. 15 min.  € 20,-
Kan ook als onderdeel van een klassieke massage worden geboekt (ca. 10 minuten).  


Cupping - voor als je wel heel erg vast zit

Haal die spanning uit je lijf
Ervaar je chronische spierspanning door bijvoorbeeld stress, PTSS, fybromyalgie, je werk(houding)?
Wist je dat ook emoties en trauma zich vast zetten in je lichaam met nare klachten tot gevolg? Heb je het gevoel dat je wel een stevige massage kunt gebruiken? Kies dan voor CUPPING (massage). Dit werkt op de spieren maar met name op je bindweefsel en ontspant het weer. Diepe knopen en verklevingen in het lichaam worden naar de oppervlakte getrokken en blokkades opgeheven door de verbeterde doorbloeding. Afvalstoffen kunnen nl. worden afgevoerd. Cupping haalt de spanning weer uit je lijf.

Hoe dan?
Ik plaats een cup op bijv. je rug en trek hem wat vacuüm en ga er dan mee masseren. Je vel en bloed komt daardoor wat omhoog en kan alle afvalstoffen meenemen en beter afvoeren en maakt alles los. Let wel dat je tot een paar dagen erna wel rode/blauwe plekken kunt hebben! En eerst een beetje beurs, strak gevoel waarna je de ontspanning voelt. Je moet dan ook veel water drinken om de afvalstoffen beter uit je lichaam te kunnen verwijderen.
Na de massage met mijn handen en de cups volgt nog het statisch cuppen. Ik zet naar behoefte meerdere cups vast op je rug voor een minuut of 10 en kan daaromheen nog met mijn handen of een steen masseren. Ik stem alles met je af en het voelt heel prettig. Hoe rood het wordt hangt mede af van de hoeveelheid verklevingen/afvalstoffen. Kun je niet liggen dan kan het ook op de massagestoel.
Na de massage voel je meer ruimte en ervaar je een diepe ontspanning. Je zit letterlijk losser / beter in je vel.

 25 minuten € 42,50
40 minuten € 49,50


Bindweefselmassage gezicht hals

zie onder Beauty


Binnenkort meer over de Kindermassagemethode "Happy Kids Massage" die ik ga volgen.

E-mailen
Bellen