Welkom bij Jikkies    

Beauty & Massagepraktijk

Over Jikkie


Ik ben Jikkie (1964).
Getrouwd met Klaas. Samen hebben we 3 volwassen kinderen en twee kleinkinderen.

Na meer dan 30 jaar in de zorg te hebben gewerkt als secretaresse heb ik in 2015 het roer omgegooid.

Ik had de sauna ontdekt en daarbij massages. Hoe goed dat je doet. We bouwden onze garage in Menaldum om tot een sauna die we ook wel eens verhuurden.

Daarom ging ik holistische massage leren en van het een kwam het ander.  Ik volgde mijn hart en ging steeds meer leuke opleidingen doen.  Ik wilde met en voor mensen werken.  Ze een goed gevoel geven. En ik blijf nog steeds leren. En vooral genieten van dit prachtige vak. 

Het leven is druk en vol prikkels. Daarom heb je momenten van rust en ontspanning nodig. Zeker als je net als ik hooggevoelig bent. En heel veel voor anderen zorgt. Ik gun jou ook zo'n moment, zodat je je weer kunt opladen.

Naast gezichtsbehandelingen, kleur- en make-up advies en het stylen en verven van wenkbrauwen kun je bij mij terecht voor een ontspannende massage.

Ik heb me gespecialiseerd in ontspanningsmassage, (lage) rugklachten en fibromyalgie. Omdat ik weet hoe het voelt en hoeveel energie pijn wegneemt. 

Voel je beter, mooier en ontspannen.

Twijfel niet langer en maak gewoon eens een afspraak! Jikkies studies

Diploma kleurenanalyse
Diploma Holistisch masseur en stresscounseling

en allerlei extra opleidingen zoals nek, schouder, hoofd massage, stoelmassage, cupping, hotstone massage,  aromatherapie massage, bindweefseltechnieken, lage rugklachten, fibromyalgie, holistic pulsen, voetmassage, Indiase faceliftmassage en kindermassage

Verder opleidingen op het gebied van
Gezichtsverzorging, wenkbrauw- en wimperstyling en verven, onzuiverheden, harsen, visagie, kleuren, styling etc.

En ik ben nog lang niet uitgeleerd ;)

De map met alle diploma's en certificaten ligt ter inzage in de hal.

E-mailen
Bellen