Welkom bij Jikkies    

Beauty & Massagepraktijk

Ook zo toe aan een verwenmoment voor jezelf?


Ik kan je daarbij helpen. Leuk dat je me gevonden hebt!

Ik ben Jikkie Kuipers en ik gun jou een moment voor jezelf. Voor een ontspannende helende massage of beautybehandeling. Zodat jij je beter, ontspannen en mooi gaat voelen en weer energie krijgt.

Ik weet uit ervaring hoe druk het kan zijn met kleine kinderen. Hoe stressvol het leven kan zijn door werkdruk, verdriet, tegenslagen of omdat je altijd klaar staat en zorgt voor anderen. In je werk of thuis.

De huidige wereld vol prikkels en onzekerheden maakt het alleen maar erger. En nog lastiger als je altijd pijn hebt door bijvoorbeeld fibromyalgie.

Ik heb het roer omgegooid en ben van een kantoorbaan mijn eigen praktijk begonnen. Door mijn interesses en ervaring ontdekte ik dat het anders kan.
We kunnen niet altijd maar in ons hoofd zitten. We hebben ook nog een lichaam dat schreeuwt om aandacht. Negeren we dat dan worden we ziek. Want lichaam, geest en ziel vormen een geheel. Luister op tijd naar wat je lichaam aangeeft.

Jij zorgt altijd al voor anderen. Nu is het tijd voor jezelf!

Van harte welkom in mijn gezellige salon met het mooiste uitzicht van Friesland. Voel je op je gemak en geniet van mijn rustgevende handen en de mooie muziek. 


E-mailen
Bellen