Welkom bij Salon KLEURje    

Mooi & In Balans

 

Voel je beter van binnen en buiten 

Ik ben Jikkie Kuipers en mijn passie is jouw leven kleur geven. Letterlijk en figuurlijk. Samen ontdekken we wat kleuren met je doen. Welke make-up en haarkleur je doen stralen. Maar ook waarom je nooit meer uren voor je kast hoeft te staan om te kijken wat je aan moet.

En last but not least hoe je beter in je vel kunt zitten en meer ontspanning ervaart!

De mooiste versie van jezelf

Ieder mens is uniek en bijzonder. Niet je uiterlijk maar je uitstraling maakt je mooi!
Zie wat kleuren, kleding en make-up met je uitstraling doen. Ik help je graag het mooiste in jezelf naar boven te halen waardoor je je beter gaat voelen en straalt! Maar wel met behoud van je eigen authenticiteit. 

En ook bij spanning en stress kan ik je helpen weer in balans te komen met een ontspannende behandeling en een luisterend oor.

De mooiste en relaxte versie van jezelf! Ik help je er graag bij.

 

De naam KLEURje komt van kleur je(zelf) en is het Friese werkwoord voor kleuren. Inmiddels doe ik meer dan kleuren alleen. Vandaar de subtitel Mooi & In Balans. Alles om je van binnen en buiten beter te voelen.


Het Coronavirus legt alles plat. Zo ook mijn salon.

Het RIVM geeft tot nu toe tegenstrijdige adviezen voor de schoonheidsbranche, maar de meeste collega's gaan dicht. Ik besluit daarom naar mijn gevoel te luisteren: het feit dat we geen 1,5 meter afstand kunnen houden en de behandelingen niet strikt NU noodzakelijk zijn, heeft mij doen besluiten tot nader order helemaal dicht te gaan en ook geen Oriflameavondjes meer te houden. We moeten niet onnodig het risico lopen dat jij of ik besmet raakt en het virus verspreidt.

Je kunt intussen wel gewoon Oriflame of cadeaubonnen bestellen en afhalen uit de afhaalkast of laten opsturen.

Ik hoop jullie over een paar weken in goede gezondheid weer terug te zien! Veel liefs.