Welkom bij Salon KLEURje    

Beauty & Massage


 

Massage van de maand

Voel je beter van binnen en buiten 


Wat leuk dat je mijn website bezoekt! 

Ik ben Jikkie Kuipers (1964) en mijn passie is jouw leven kleur geven. Letterlijk en figuurlijk. 

Samen ontdekken we wat de juiste kleuren met je doen. Welke make-up en haarkleur je doen stralen. Maar ook waarom je nooit meer uren voor je kast hoeft te staan om te kijken wat je aan moet.

Naast kleuradvies en gezichtsverzorging kun je bij mij ook terecht voor wenkbrauwen modelleren, verven en harsen en wimpers krullen en verven en heerlijke massages.

Ook bij klachten door spanning en stress kan ik je helpen weer in balans te komen met een ontspannende behandeling en een luisterend oor.

Kortom, alles om je beter in je vel te laten zitten. 

Van harte welkom in mijn gezellige salon met het mooiste uitzicht van Friesland.

 De naam KLEURje komt van kleur je(zelf) en is het Friese werkwoord voor kleuren. Inmiddels doe ik meer dan kleuren alleen. Vandaar Salon ervoor en de subtitel Beauty & Massage. Alles om je van binnen en buiten beter te voelen.Corona

Ik zal voorlopig bij face to face behandelingen nog wel een mondkapje dragen. Voor de klant is het niet meer verplicht. Wel vraag ik je je handen te wassen of te desinfecteren. Tot nader order vinden er geen Oriflame avondjes plaats.

Heb je klachten of iemand van je huisgenoten of ben je in aanraking geweest met iemand met Corona dan vraag ik je de afspraak af te zeggen via telefoon of app. Zelfs op het laatste moment. Hieraan zijn uiteraard geen kosten verbonden. Omgekeerd zal ik dat ook doen.

Ik volg verder alle richtlijnen van het RIVM en hoop je binnenkort weer in goede gezondheid te zien!

Veel liefs en gezondheid gewenst. 

groet Jikkie