Welkom bij Jikkies    

Beauty & Massagepraktijk

Referenties


Ik zou het leuk vinden als je hier een bericht plaatst over jouw ervaring met Jikkies. 

Dankjewel en graag tot een volgende keer!

  

Gastenboek

Tina Venter
08-01-22 18:47:31
Ik ken Jikkie al een paar jaar. Ik heb eerst een kleuren analyse bij haar gedaan en ik ben er zo blij mee. De kleurenkaart zit in mijn tas en als ik ga winkelen dan hou ik hem er altijd naast. Tevens ga ik eens in de 6 weken naar Jikkie voor een gezichtsbehandeling en ik ben zeer tevreden over de resultaat. Daarnaast is Jikkie een fijne vrouw waar ik heel fijn mee kan praten. Al met al is Jikkie een echte aanrader.
Marja Van Dussen
06-01-22 21:49:55
Al een paar jaar kom ik bij Jikkie. Nu kom ik iedere 6 weken voor een gezichtsbehandeling en de bindweefsel gezichtsbehandeling. Kijk er altijd naar uit. Jikkie is ontspannen neemt tijd en luisterd, zij ook naar mij.😉 ik vind Jikkie professioneel. De artikelen van oriflame zijn heerlijk. Ik heb mijn kleurenkaartje in mijn beurs, zo weet ik de goede kleuren voor mijn kleding uit te zoeken.
Jikkie
26-12-20 11:46:26
Kijk ook op facebook (rechts) bij reviews
Jolien Relax
30-04-18 22:04:51
Vandaag bij Jikkie geweest voor een access bar sessie gehad gevolgd door een heerlijke ontspannende massage met essentiële olie.
Het was een verrijkende ervaring. Jikkie nam de tijd en gaf goede uitleg.
Ik ging ontspannen naar huis. Jikkie onwijs bedankt en ik kom zeker terug!

Lieve groetjes Jolien
Alie Dekker
27-10-17 11:21:50
Ik had bij Jikkie een prijs gewonnen en mocht met twee vriendinnen langs komen voor een gezichtsbehandeling.
we hebben een heel gezellige morgen gehad en zijn heerlijk verwent. Na afloop zijn we samen op de foto gezet zodat onze mannen het prachtige resultaat konden bewonderen.
Dank je wel Jikkie voor al je goede en professionele zorgen,
een aanrader voor iedereen.
Chantal
15-09-17 00:05:49
Vanmorgen een uitgebreide kleuranalyse gehad! Jikkie vertelde over hoe de kleuranalyse in elkaar zit en hoe handig het is om te weten wat voor type je bent. Ze was er zomaar achter wat voor type ik ben, waar ik mezelf ook goed bij voelde! Aan het einde kreeg ik zelfs een kleurwaaier mee zodat ik later nog kan terug kijken welke kleur bij mij passen. Erg vriendelijk en professioneel geholpen! Echte aanrader!
Gretha Vrij-Wassenaar
25-01-17 15:52:03

------ Origineel bericht------
Van: gvrijwassenaar@home.nl
Datum: wo, 25 jan. 2017 3:37 PM
Naar: gvrijwassenaar@home.nl;
Onderwerp:

Door een gratis gezichtsbehandeling kwam ik terecht bij de salon van Jikkie. Jikkie creëert een prettige sfeer, neemt de tijd, geeft persoonlijke aandacht en je voelt je geen ‘nummer’. Even een momentje voor jezelf en heerlijk ontspannen! Mooie verzorgde ruimte en goede producten! De producten zijn betaalbaar. Ook de adviezen over hoe je je huid het beste kan verzorgen ervaar ik als prettig. Ik ga graag weer een langs.
PS. Ook de workshop avonden zijn super gezellig. Een aanrader.
Bedankt Jikkie voor de gezellige middag.
Gretha.
Joke Thoonen
25-01-17 13:53:37
Jikkie, bedankt voor je vakvrouwschap & persoonlijke aandacht om uit te zoeken welke kleuren met daarin de perfecte nuances mij tot een stralende Joke Thoonen maken. Ze weet waar ze over praat. Ze is professioneel en luistert heel goed. Tegelijkertijd ging alles heel vanzelfsprekend en ontspannen. Kortom , dit was een super geslaagde middag die ik iedereen kan aanbevelen! Een echte aanrader voor een gezellig, ontspannen (team, familie, vriendinnen) uitje. Heel veel dank, Jikkie
Jenny Protzman
25-01-17 12:33:35
Jikkie is een betrokken en bevlogen imago styliste met kennis en passie voor haar vak. Heel prettig om mee samen te mogen werken. Haar visagie maakt dat iemand nog steeds zichzelf voelt, maar toch de schoonheid van binnenuit kan laten stralen.
Tonen: 5  10


E-mailen
Bellen