Welkom bij Jikkies    

Beauty & Massagepraktijk

Referenties


Ik zou het leuk vinden als je hier een bericht plaatst over jouw ervaring met Jikkies. 

Dankjewel en graag tot een volgende keer!

  

Gastenboek

Chantal
15-09-17 00:05:49
Vanmorgen een uitgebreide kleuranalyse gehad! Jikkie vertelde over hoe de kleuranalyse in elkaar zit en hoe handig het is om te weten wat voor type je bent. Ze was er zomaar achter wat voor type ik ben, waar ik mezelf ook goed bij voelde! Aan het einde kreeg ik zelfs een kleurwaaier mee zodat ik later nog kan terug kijken welke kleur bij mij passen. Erg vriendelijk en professioneel geholpen! Echte aanrader!
Gretha Vrij-Wassenaar
25-01-17 15:52:03

------ Origineel bericht------
Van: gvrijwassenaar@home.nl
Datum: wo, 25 jan. 2017 3:37 PM
Naar: gvrijwassenaar@home.nl;
Onderwerp:

Door een gratis gezichtsbehandeling kwam ik terecht bij de salon van Jikkie. Jikkie creëert een prettige sfeer, neemt de tijd, geeft persoonlijke aandacht en je voelt je geen ‘nummer’. Even een momentje voor jezelf en heerlijk ontspannen! Mooie verzorgde ruimte en goede producten! De producten zijn betaalbaar. Ook de adviezen over hoe je je huid het beste kan verzorgen ervaar ik als prettig. Ik ga graag weer een langs.
PS. Ook de workshop avonden zijn super gezellig. Een aanrader.
Bedankt Jikkie voor de gezellige middag.
Gretha.
Joke Thoonen
25-01-17 13:53:37
Jikkie, bedankt voor je vakvrouwschap & persoonlijke aandacht om uit te zoeken welke kleuren met daarin de perfecte nuances mij tot een stralende Joke Thoonen maken. Ze weet waar ze over praat. Ze is professioneel en luistert heel goed. Tegelijkertijd ging alles heel vanzelfsprekend en ontspannen. Kortom , dit was een super geslaagde middag die ik iedereen kan aanbevelen! Een echte aanrader voor een gezellig, ontspannen (team, familie, vriendinnen) uitje. Heel veel dank, Jikkie
Jenny Protzman
25-01-17 12:33:35
Jikkie is een betrokken en bevlogen imago styliste met kennis en passie voor haar vak. Heel prettig om mee samen te mogen werken. Haar visagie maakt dat iemand nog steeds zichzelf voelt, maar toch de schoonheid van binnenuit kan laten stralen.
Tonen: 5  10


E-mailen
Bellen